Nettside 29. jul, 2017

Carina

God helg! Kos deg

18. feb, 2017

Mette

Hei! Fikk høre om turen din fra Bjørn Tore. Jeg leste noe nå, kommer tilbake hit og leser mer. For en tur Per!

Nettside 17. jan, 2017

Jefferson

Norge är en naturskön plats.

28. okt, 2015

Trond Åge Hay

Hei!

Super blogg og bilder samt humor.. Flirt mye mens jeg leste om turen din..Har samme erfaring med skoene som du skrev om, Crispi nydelig og gå med, men går raskt i stykker(hjelper ikke med garanti når du står på fjellet uten sko, gammelt jungelord) Går med Alfa
walk king..

Indrefileten av Norge er indre Troms!

Ha mange gode turer og legg de ut her !

turhilsen Trond Åge Hay

5. sep, 2015

John

*** GRATULERER PER ***

En bragd gjennomført - både fysisk og mentalt, i omlag 300 mil...

Nå kan du velfortjent lene deg bakover og nyte 70-tallet før du flyter hjem langs Riksvei 1.

Grillen er fortsatt klar for feite måltider og gode drikker er temperert så gi et hint når du på hjemmebane igjen.

5. sep, 2015

Ole

Grattis med vel gjenomført Per! Jeg er imponert, of da mest av hvor flott du har skildret turen i denne fine bloggen. Forventer mange og lange kåsserier utover høsten/vinteren.

Nettside 4. sep, 2015

Grethe

Gratulerer Per :)

Gleder meg til du er tilbake på jobb, så vi får høre enda mer om turen din.

3. sep, 2015

Ann-Charlott

Gratulerer med ankomst Nordkapp!! Det må føles godt og trist på samme tid.

Ved å ha lest bloggen din så regner jeg med dette vært en kjempetur! Håper du nyter de siste dagene også :-) Kos deg og sees plutselig til 8-timers sitting ;-)

3. sep, 2015

Tormod

Gratulerer med en kjempeprestasjon! Du har bevist for alle som følger med at det ikke er liten vits i å være inne når alt håp er ute!

3. sep, 2015

Knut Ove

Hei Per!

Gratulerer så mye med vel gjennomført reise! Har vært veldig kjekt å følge ferden din fra start til slutt. Du inspirerer andre til å oppdage det vakre landet vårt med turen og bloggen din. Håper du er fornøyd med opplevelsen selv også. God tur hjem og velkommen
tilbake!

2. sep, 2015

Brit

HURRA og GRATULERER med vel gjennomført! :D Dæggern så tøft! Det må være en god følelse, men hva nå??..... det må bli litt vakuum nesten? ! God tur hjem og kos deg underveis! :D

31. aug, 2015

Thomas B

Hei! Nå begynner du å nærme deg selve indrefileten av norge:) Du får stikke en tur innom Kamøyvær på tur opp til Nordkapp. Det er den fineste plassen i Norge;)God tur!

28. aug, 2015

Brit

Tenk....bare 12 mil igjen! Håper du møter Christoph! :D

21. aug, 2015

Brit

Hei!

Håper beina holder helt fram! :D God tur videre!

Marte har sprukket og det kom en stor,flott gutt! :D

14. aug, 2015

brit

Toillinga på tur!!! :D

11. aug, 2015

Lars S.

Heisan!

Dette går unna! Du rekker jo å gå tilbake til Trondheim før du starter å jobbe igjen😳. Fint å følge med på alt du opplever. Selv har vi vært i bryllup i den svenske skjærgården i helga. Fint der også. Lykke til videre!

Lars m/fam

11. aug, 2015

Magnus og Marte

Hei! Du/dere spiser mil i tillegg til mye god mat ser jeg. Kjekt med egen kokk ser det ut som! Artig å følge med turen, fine bilder og bra skrevet. Her venter man bare på at Marte skal sprekke, ikke lenge igjen.. Fortsatt god tur :)

4. aug, 2015

John

God NPL-reklame dette Per; gourmetturmat, badstu og verdens flotteste natur du formidler. Slapper selv av i Kroatia med jevne 35 grader. Ser at det er 10 mil kortere til Nordkapp enn Trondheim så nå er det for seint å snu. Følger spent med foto og skildringer.
Oppriktig god tur videre :-)

28. jul, 2015

brit

Herlig å høre at du/dere fortsatt er på trav! :)

Her har vi feira et strålende bryllup! :D Har gutta boys ei uke nå.....og vi nyter også naturen! :)......vanntemp ca 15gr ;)

God tur videre! :)

19. jul, 2015

Mariel

Så langt du har kommet Per! Du er sprek.

Håper du får mange nye inntrykk og en fin opplevelse.

Som motivasjon skal jeg lage en sjokoladekake til deg når du kommer hjem ;)

Lykke til videre! :)

19. jul, 2015

John

Gratulerer Per; snart 'bare' 100 mil igjen (til Knivskjellodden); tilsvarende strekning tilbake til Fagernes. Fortsatt imponert over tempo uten fnugg av sutring og klaging å spore. Bare såvidt vi henger på Dagbøkene dine.


Observerer at du har Trøndervær også der oppe, klart best egnet til din type expedisjon.

Fortsatt god reise :-)* Alle priser utsikter fra fjellene, ingen snakker om alle de utsikter de ligger i veien for. Nils Kjær || Fjell

19. jul, 2015

Edel

Hei Per

Det er så trivelig å følge deg på nettet, du skriver så levende at jeg synes jeg er med på turen. Du får ha fortsatt god tur - gleder meg til neste kapittel.

16. jul, 2015

Julie

Artig å lese om deg og turen din! Råtøff er du. Kos deg videre, så krysser vi fingrene for at du får finere vær enn vi har hatt her i Trondheim/Ålesund.

11. jul, 2015

Jan Erik

Ser du har fått smaken på kamkake. Den spises gjerne med smør og brunost. På returen må du stoppe i Mosjøen og få deg ei Krinalefse med gomme. God tur videre!

10. jul, 2015

Brit

Så utrolig fint du har det! :D Artig lesing - du skriver godt om opplevelser og betraktninger! Villmarkshuset frister for besøk! :D Her har vi beholdt fleecen og ullsokkene :P 9gr og regn!

29. jun, 2015

Trine

Arti at du nærmer deg Høylandet og i mine kjente omgivelser. Har også lyst til å få med meg Are på fredag, så kanskje vi treffes. Håper formen er bedre!

26. jun, 2015

Lars Tømmervåg

Hei Per. Jeg sitter ute med en kaffe på Solkysten i Spania, og jeg er 100% sikker på at du IKKE misunner meg det minste:-) Jeg følger bloggen din med stor interesse. Veldig artig å lese hva du opplever og andre refleksjoner du gjør deg. Hold det gående!
Regner med at du må jobbe med å ikke bli for ivrig å gå for langt slik at du pådrar deg betennelser og denslags. Ønsker deg god tur videre med mange opplevelser på pluss siden!

23. jun, 2015

Odd Magne

Heisann,

Dette går jo i ett forrykende tempo.Jeg leser at du kommer til å være rundt høylandet traktene 03.juli. Jeg og madammen skal kjøre nordover langt E6 lørdag 04.juli. Dersom du er i de områdene hadde vært morro å slå av en prat. Evt. skulle ha behov for noe.

17. jun, 2015

brit

Får håpe at bjørnen også tenker " bare se - ikke røre" om du treffer på sorten! ;)

Enda godt det var moreller!!!! :D

Ser ut til at du fine dager framover! Fortsatt god tur! :)

15. jun, 2015

Gunnar Andreas

Heia Per i Trøndelag!

Det går unna og gratulerer med 1/3. Da er det bevist at å kalle Trøndelag Midtnorge er bare tull. De derimot - finner du når du nærmer deg paradis og Helgeland. Kryssa deg nesten i går sammen med atten 10 åringer på klatring på Rypetoppen!


Lykke til videre! Vi følger med!

Nettside 14. jun, 2015

John

Gratulerer med oppnådd distanse og valg av 'reality' i ordets rette forstand :-)

Heftig pågangsmot, tempo og spektakulære inntrykk du deler, selv om vi knapt får innblikk i 0,1% av dine opplevelser. Følger med deg og lykke til videre mot Bjørneggenhytta. PS: se opp for nettopp bjørner...

14. jun, 2015

Ole

Hei Per. Jeg og BES er fortsatt på TA2015 på Nyhamna. En stund siden jeg var innom bloggen din nå, men nå er jeg ajour! Ser du har beveget deg i området til den tjukkeste slekta mi. Søstera til fruen er en av de som jobber på Nordpå, søstera mi har småbruk
i Aunegrenda (hvor du også kunne sovet his jeg hadde lest blogg for et par dager siden), og jeg har som du vet hytte i grensestrøka mellom Stugudal og Ålen. Si fra hvis du ønsker å ta inn der, så skal jeg ordne med nøkkel! Kos deg videre på denne fantastiske
turen!

12. jun, 2015

Lise Moen

Wow, jeg er imponert, for en fart du holder! Lykke til videre på ferden :)

12. jun, 2015

Lars

Heisan! Fint å lese om alt du opplever på turen. Virker som om alt går som smurt. Vi får få noen anbefalinger på steder du mener vi bør oppleve når du er ferdig.

12. jun, 2015

Håvard

Herlig lesning.

Det er ikke akkurat rett frem å gå norge på langs, som du viser i videoen.Har du kommet så langt i planleggingen at du vet når og hvor du krysser E14?

9. jun, 2015

Brit

Du skriver bra og mange fine bilder! :) Artig å følge med! God tur med nyskoa!


Du bør finne ly for ekstremregnet som meldes til helga! :D

6. jun, 2015

Brit

Da begynner du å nærme deg Trøndelag,Tydal og Sylan :) Blir det Væktarstua eller trekker du til fjells? :)

4. jun, 2015

Bjørn Egil

Du ligger godt an, Per! Artig å følge turen din.

Hvis du heller setter opp farta, så rekker du å gå tilbake også før de 4 månedene er omme...

God tur videre!

3. jun, 2015

Bjørn Tore og Grethe

Bjørn Tore og jeg sitter i Angola og koser oss med bloggen din. Artig å lese.

Vi er begge enig i at dette ikke er plassen for deg. Ingen møter til avtalt tid og avtaler kansellerers hele tiden :)

God tur videre

3. jun, 2015

Brit

Gled deg til turen gjennom Grimsdalen! Fint over til Folldalen.Og fortvil ikke......det er en skiltet plett som heter "Mobilhøgda"....ikke langt unna Grimshytta.God tur videre! :)

2. jun, 2015

Bjørn Vågsvær

Hei Per, følger med på turen din, får litt lyst til å gjøre noe lignende en vakker dag. Får god tid til lange tanker.. Lykke til videre:)

1. jun, 2015

Ann-Charlott

Spennende å lese om turen din, Per!! Og bildene dine får ei i kjeledress på Aukra til å lengte etter å gå på tur :)


Husk å dra innom Ølkjillern i Folldal hvis det passer slik. Åpent fredager kl 14-18 og lørdager 10-15. Og som de så ydmyk sier selv "Norges beste utvalg tå Øl" :)

God tur videre!

27. mai, 2015

Marte og Magnus

Turen ser helt knall ut. Litt dårlig vær må man vel regne med. Artig å følge med! Ikke muligheter for fyrstekake på veien? Da får du kanskje fylt ut beltet litt mer :D God tur videre! Hils Marte og Magnus :)

26. mai, 2015

Jan Erik

Kos deg på tur Per, det har du fortjent!

25. mai, 2015

Brit

Ubegrenset matinntak og stramme inn på beltet!! Høres ut som Norge på langs er tingen ja! Får vel bare begynne å gå..... :D

Høres jo ut som du har det kjempefint! Snart en måned og flere igjen med fine dager og opplevelser! :)

19. mai, 2015

Ole

Du er en heldiggris Per Sørum!Lever livet i tråd med Ole Brumms livs-filosofi i vakker natur og mesker deg med alskens snupper som biter på annonsen din 1. dag, "Flott Fyr", smart! ...... Madde på Hovdestøylen ..... kvinnelig rugbytrener fra Knaben.....
Kos deg!

17. mai, 2015

Grethe

Håper du har hatt en super 17.mai. Artig å følge med på deg her, så håper du holder oss oppdatert hele veien.

Ha en fin tur videre.

17. mai, 2015

brit

Ser utrolig flott ut! :) Så sant at det å gjøre ingenting er undervurdert.......et geni kjeder seg aldri! ;)


Ha en flott 17. mai! Kan vel ikke være bedre sted å være en sånn dag enn Hardangervidda! Hurra!!! :D